Ondt i maven og kvalme kontakt dating dk

ondt i maven og kvalme kontakt dating dk

spiralbrug, langvarige kroniske infektioner (klamydia) eller forstoppelse, ifølge. Kolestorolen i galden kan med tiden gøre galden hård, hvilket kan medføre dannelsen af galdesten. Så er det vigtigt med rigeligt væske og motion. Symptomerne er tiltager ofte om natten.

Ondt i maven og kvalme kontakt dating dk - Kvalme og ondt

Lukke øjnene og lade tankerne flyve langt langt væk. Der er smerte fra blindtarmen, fra kolik, underlivssmerter, smerter fra galdeblæren eller sten i urinvejene og smerter fra tarmen. ondt i maven og kvalme kontakt dating dk

Ondt: Ondt i maven og kvalme kontakt dating dk

Kvalme og ondt i maven er to symptomer, som ofte ledsager hinanden. Som regel er kvalme og ondt i maven forbundet med problemer med fordøjelsen. Ved en maveforgiftning gør det ondt i hele maven og smerterne. Du kan også bruge håndkøbsmedicin mod kvalme, sure opstød. At have ondt i maven er meget almindeligt, og det kan skyldes relativt ufarlige faktorer. Kvalme og opkast; Vorter. Hvis du har ondt i maven, og du har haft det. Der bevæger sig ned i højre side af maven, og har du samtidig kvalme.

Ondt i maven og kvalme kontakt dating dk - Ondt i

Derudover kan man også have mavesmerter, hvis man er gravid. Mens du er derude kan du jo så passende åbne vinduet og se luder i ålborg thai massage frederikssund om du kan nå dine tæer - så følger du også de to første råd.

0 tanker om “Ondt i maven og kvalme kontakt dating dk

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *