Danske nøgen modeller callgirls københavn

danske nøgen modeller callgirls københavn

nu hitter på catwalken for modehuse som Balenciaga, Chanel, Fendi, Isabel Marant og Balmain. Vi har samlet 10 af de danske topmodeller, der hitter på internationale catwalks lige nu, i galleriet. Hun har blandt andet gået shows for Moschino, Ralph Lauren og Balmain. Laura Julie er en af de modeller, der spås en stor karriere på catwalken fremover. Josephine Skriver har gået et hav af internationale shows, men er særligt kendt for at være en fast del af Victoria's Secrets eftertragtede 'Angel'-crew. Foto: All over Press 5 / 15, kirstin Liljegren: Vinderen af titlen som 'Årets model' til elle Style Awards 2015, Kirstin Liljegren, er ikke er til at overse hun går shows for alle de største modehuse, og fotograferne står i kø for at få lov til. Mari har allerede været på catwalken for Alexander Wang, Honor og Erdem.

Danske nøgen modeller callgirls københavn - Nøgne kvinder

Vi stiller skarpt på 10 af de danske modeller, der lige nu hitter på de internationale catwalks til modeugerne. Nogle gange må vi dog melde hus forbi der er ikke altid noget at kommentere. danske nøgen modeller callgirls københavn danske nøgen modeller callgirls københavn Nøgen model : Derfor smed Sine tøjet midt. København i dag ; Beredskabsstyrelsen har i weekenden kaldt ekstra mandskab på arbejde. De er smukke, hitter på de internationale catwalks og har en krop og nogle stænger, der er to-die-for - og så er de danske!

10 kvindelige danske: Danske nøgen modeller callgirls københavn

Derudover har hun gået show designere som massage penis google billedgenkendelse Adam Selman, Zimmermann, Viktor Rolf, Escada, Haider Ackermann og The Row. Nadja Bender: Nadja Bender tog prisen for 'Årets model' ved elle Style Awards 2013, og med shows og kampagner for de helt store modehuse, herunder Chanel, er Nadja Bender en af de mest eftertragtede danske modeller på den internationale catwalk. Foto: All over Press 6 / 15, laura Hagested er en af de nyere danske stjerneskud, men en pige, der allerede kan skrive catwalks for modehuse som Gucci, Balenciaga og Marni på CV'et.

0 tanker om “Danske nøgen modeller callgirls københavn

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *