Søger ung fyr til sex verdens bedste parfume til kvinder

: Kl: 10:00:00 Sue Reklamen krer p youtube fr det man ellers vil. Ethvert dannet menneske, eller et mennekse med fornuften i orden, vil da sige undskyld og hjlpe tjenerne da de nu har slet dem! Ogs til sidst hvor den fede kvinde kommer og sprge om jeg skal have noget med, tro mig den lede ko, eneste du kommer til at sprg om hvem det var der sendte det brev til dig med miltbrand. Oprettet: Kl: 10:01:00 Vicki JEG hader leasy reklamer! Hende trunten brokker sig over at folk skriver emails til hende og at det spilder hendes tid. Oprettet: Kl: 08:59:00 FlasHBacK Den der reklame for Krgrden, hvor der gr en dame og en eller anden Bondknold, der tilsyneladende er Arla-ekspert, fordi han er heldig at vre ejer af en bondegrd, og damen sprger (for det er vi rigtig mange der har spekuleret. Med hjforagtelse Tommy Schou.

Søger ung fyr til sex verdens bedste parfume til kvinder - Min

Hvem fanden finder p sdan noget pis? Please, svar hvis i har, p forhnd tak. At han ikke er nydansker, eller mrk i huden? Oprettet: Kl: 12:02:00 Jan Jakobsen Reklamen handler om at en mand (jeg tror at han er spillet af Nikolaj Kopernikus) kommer hjem og lige som han kommer ind af dren flipper hans kreste (spillet af Iben Hjejle) ud p ham over en fodboldkamp som han.

Videos

Step Aunt and Step Mommy Birthday Wish Adriana Chechik Kissa Sins. Q til fræk chat om b Hej, søger en Q til fræk chat som tænder på at jeg kan kontrollere og binde. Godaften, Er der en venlig sjæl, som kender sangen til den nuværende Toffifee reklame? Ansvarlig firma: August Storck KG / Toffifee.

0 tanker om “Søger ung fyr til sex verdens bedste parfume til kvinder

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *