Thai massage med afslutning lingam massage århus

thai massage med afslutning lingam massage århus

kontakt med og opløse gamle spændinger/traumaer og dermed kan opleve en intens, smuk og livs(energi)bekræftende massage. Oplys venligst om specielle fysiske/psykiske forhold og/eller indtagelse af medicin som kan have betydning for massagen. Vi snakker kort om hvorfor du har valgt tantra massagen, hvad dine evt. Som et led i din massage vil jeg tilbyde både at massere din anus, prostata (mand skede, livmoderhals (kvinde) og dit køn, da der også her ofte ligger skjulte spændinger, som kan forhindre din kundalini i at strømme frit. Ingen former FOR SEX! thai massage med afslutning lingam massage århus

Tantra massage: Thai massage med afslutning lingam massage århus

Jeg er uddannet tantramassør hos Mahamudra Institut tæt på Århus. En massage hos mig. I tantra massage arbejdes der med. Lingam og yoni massage ;. Jeg byder dig velkommen i rummet med levende lys og stille musik.

Thaimassage Aarhus: Thai massage med afslutning lingam massage århus

Vi snakker kort om hvorfor du har valgt tantra massagen, hvad dine evt. Tidligere erfaringer er og hvilke forventninger du har til netop denne massage. »Hun gav en fantastisk massage og sluttede af med. Hvordan han har fået »god massage og fuld pakke til afslutning « af en af pigerne hos Orkide.

0 tanker om “Thai massage med afslutning lingam massage århus

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *