Thai massage i tåstrup ballbusting

thai massage i tåstrup ballbusting

- 700,- 900,- 1 time klippekort 90 Min. Vores filosofi inkarnerer den holistiske tilgang til behandling af sind, krop og ånd: for os er det lige så meget om det indre selv som den ydre selv. Ved at massere og manipulere punkter på fødderne opnår vi en balance af kroppens energiflow rundt i kroppen, dette stimulere kroppens naturlige helingsproces. Beliggende centralt på sjælland er Zen-Thaiwellness det perfekte tilflugtssted at hengive sig til afslapning og forkælelse. Uanset om du vælger en Royal Thai Massage eller at hengive dig til Aromaterapi Massage, så er vores store udvalg af massage-og spa-behandlinger kombinerer med det bedste af gamle og moderne behandlinger, med de fineste kvalitet ingredienser og hudpleje produkter, alt sammen med til genskabe. Klippekort 1 time klippekort Green Tea Facial Treatment 500,- Collagen Fibre Mask 600,- Book en tid nu! Betalte for en time sad i min bil 27 min efter og hun kørte rundt med hænder som om jeg fanget hende op til fyr aften. Vores behandlingsrum er indrettet med ægte massagesenge fremstillet i thailand.

Thai massage i tåstrup ballbusting - Taastrup

See more of Taastrup thai massage on Facebook.0.0 of 5 stars 9 reviews, reviews Containing: x det er en flot og pæn massage forretning samt søde damer samt meget høflige. Vi tilbyder et omfattende udvalg af massager og spa-behandlinger som alle gør godt for og beroliger både krop og sind, vi vil give dig en omsorgsfuld oplevelse og en følelse af luksus. Klippekort Spa foot treatment 300,- 500,- Book en tid nu! thai massage i tåstrup ballbusting

Videos

Asian Bubble Bath.

Nye pige: Thai massage i tåstrup ballbusting

Mød Taastrup thai massage, se vores tilbud. Nye pige yaya, Massage, kvinde fra Sjælland, kontakt på tlfnr. Taastrup thai massage, Taastrup. Åben alle dage.00-24.00.

Taastrup thai: Thai massage i tåstrup ballbusting

Thai Massage er professionel original massage i behagelige omgivelser. Vi ligger godt placeret midt. Foruden traditionel, thai massage tilbyder vi også aromamassage, fodmassage, body scrub. Uanset om du vælger en Royal. Vi har skabt en kokon af fred og ro, hvor du kan slappe af, forynge og revitalisere. Klippekort 2 timer klippekort Aromaterapi med herbal behandling 650,- 800,- 1000,- time sex während der autofahrt doggystellung klippekort 1 time klippekort 90 min klippekort 2 timer klippekort Warm oil sportsmassage 300,- 500,- 700,- 900,- time klippekort 1 time klippekort 90 Min.

0 tanker om “Thai massage i tåstrup ballbusting

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *