Tao tantra massage til mænd smukke laura

tao tantra massage til mænd smukke laura

er en invitation til at mødes for en stund, uden andre mål end at nyde og være lige. Tantramassage giver dig mulighed for at komme dybt ind i dig selv og mærke dig selv indefra. Dermed misser manden en enorm del af sit potentiale som kraftfuld viril mand.

Tao tantra massage til mænd smukke laura - Produktnøgleord

Sexualitet er i psykoterapien en grundfølelse. Yoga Nidra Yoga Nidra kaldes også 'bevidst yogisk søvn og det er en dyb afspændingsteknik, der giver os mulighed for at bevæge os udover sindets normale begrænsninger så vi kan komme i kontakt med vores væsens essens. Når I er klar til massagen klæder du dig af og lægger dig på madrassen, og så kommer massøren ind.

Tao tantra massage til mænd smukke laura - Tao, massage, tao

Moms Tilføj til kurv; Tao Tantra, vulva, massage. Jeg håber af hele mit hjerte at jeg kan lærer denne smukke kunst og give nogle mænd en lige. Denne type massage, og den egner sig især godt til. Kan lærer denne smukke kunst og give nogle mænd en lige. Jeg tilbyder tantramassage til både kvinder og mænd.

Smukke: Tao tantra massage til mænd smukke laura

Tantra startede for 5000 år siden i Østen Den gamle Visdom lærer os om energierne, kærligheden og vores sexsualitet på højeste plan. Når du praktiserer Yoga Nidra efter en massage sammen med en af vores massører, der tao tantra massage til mænd smukke laura lærer dig om og guider dig igennem Yoga Nidra, vil du opleve hvordan de vækkede energier fra massagen kan bruges til at forstærke tilstanden af afspænding og hvordan du kan.

0 tanker om “Tao tantra massage til mænd smukke laura

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *