Tantra massage kbh nøgen massør

tantra massage kbh nøgen massør

blid, stille og sensuel, og den anden Tantra Dymanic er lidt mere vild og dynamisk. Med mere end 15 års erfaring med tantra, tantramassage og mindfulness kan du føle dig helt tryg i mine hænder. I forløbet vil jeg anvende triggerpunktmassage for at opløse de spændinger jeg møder i dine muskler. Herefter vil jeg fordele massageolien med lange blide strøg på din krop.

Tantra massage kbh nøgen massør - Tantra

Tantra Dymanic er for dig, der ønsker at åbne for en dybere energi, og opnå større bevidsthed og kontakt til din autentiske kraft. Gennem tantra massage flyder energi gennem hele kroppen og vække Kundalini, en mytologisk energi, der ligger i hvile ved ryggen. tantra massage kbh nøgen massør

Videos

Mysterious girl taking control over his orgasm. tantra massage kbh nøgen massør

Sara: Tantra massage kbh nøgen massør

Forud for behandlingen tager du en snak med din massør. Søger du efter tantra massage i, kbh, vil du finde ud af, at priserne er meget fordelagtige. Tantra / Healing massagen er skabt ud af det bedste fra healing og tantra, massagen er en sensuel oplevelse med varm mandelolie. Nyd den sensuelle massage. Derfor er en tantra - massage også en meget sensuel massage, som går ud på at vække den erotiske energi.

Tantra - Seriøs: Tantra massage kbh nøgen massør

Massøren vil være nøgen under hele massagen. Du vil blive budt velkommen i rummet med stille musik. Derefter vil jeg bede dig om at klæde dig af og lægge dig nøgen på maven. Tantra ; Elsk Dig Glad tilbyder tantramassage i, kbh og du kan enten modtage massage i København, Møn eller hjemme. En erotisk tantra massage kan. Tantra massage er en form for massage, der bruger seksuel energi til at opnå en højere bevidsthedstilstand. Oplys venligst om specielle fysiske/psykiske forhold og/eller tantra massage kbh nøgen massør indtagelse af medicin som kan have betydning for massagen. Tidligere erfaringer er og hvilke forventninger du har til netop denne massage.

0 tanker om “Tantra massage kbh nøgen massør

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *