Lægehuset padborg par søger par jylland

kompagniskabspraksis har vi brug for 1-2 nye læger i forbindelse med generationsskifte. Vi har 2 piger, derfor vil det være skøndt, hvis i også havde nogen børn, men det er selføgelig ingen krav. Der er plads til, og brug for, nye ideer, for at møde en ny tids opgaver. Er I 2 der gerne vil arbejde sammen, er det oplagt at tage ud til. 6500 patienter 6 lægekompagnoner, 7 ansatte uddannelseslæge(r fornuftig arbejdsdag, der slutter til fornuftig tid og stadig udmærket indtjening.

Lægehuset padborg par søger par jylland - L

Stærke traditioner og et uforligneligt godt personale sikrer et lægehus der grundlæggende fungerer godt. Og at det kan være et hus hvor vi kan trives og udvikle os fagligt, menneskeligt og humoristisk. Kontaktoplysninger, kom og besøg os og mærk selv stedet og stemningen. 30 km vest for Aabenraa - tager 25 min på åbne landeveje, der er kun køer på markerne.

Videos

La femme de menage baisee et sodomisee par le patron et papy. Men intet kan stå stille. Løgumkloster blev grundlagt af de hvide cisterciensermunke der ville arbejde for at være selvforsynende og udvikle sig akademisk og kunstnerisk. Skriv endlig, vi svarer gerne på seriøse henvendelser. Vi søger efter dig - og din kammerat. I Løgumklosters lægehus, her escortpiger sønderjylland hotte piger 843 år senere, arbejder vi stadig på, at vi som selvstændige praktiserende læger kan være vor tids solide omdrejningspunkt for egnens patienter.

0 tanker om “Lægehuset padborg par søger par jylland

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *