Den grå side podcast fisse i aften

den grå side podcast fisse i aften

skulle køre hjem med tourbussen. Idéen til podcasten stammer fra dengang, jeg turnerede med Hej Matematik. Aqua-Lene og Søren Rasted skal skilles efter 16 års ægteskab. Man skal ikke tage sex alt for alvorligt. Og så synes jeg, at det er en fin måde at tale om sex på, uden at det bliver for ophøjet, fortæller Søren Rasted.

Den grå side podcast fisse i aften - DEN

Hvis nu vi sad og var lidt halvliderlige, havde det nok været lidt anderledes. En god, lummer fortæller er en, der har en stemme, som kommer ned og ligge dér, hvor man rigtigt kan mærke den. den grå side podcast fisse i aften Info vedr, den Grå Side, live mm: dengråside.dk eller Facebook. Mick Øgendahl, Jan Gintberg og mig :-)Lakserytteren læser: Greb læreinden i at file fissen. Download past episodes or subscribe to future episodes. DEN GRÅ side. Jan Gintberg og mig :-) Lakserytteren læser: Greb læreinden i at file fissen. Tak til Odense for en fræk og magisk aften. Den Grå Side, live touren blev kickstartet på Bremen Teater den 28/12-17.

Den grå side podcast fisse i aften - DEN GRÅ side

Så sad min ven og jeg ofte dernede og bladrede helt stille i et par timer, mens vi sugede til. Rasted: Jeg hvor gammel er anne linnet shemales in copenhagen ku' skidegodt tænke mig at have det hår der igen. Jeg havde en kammerat, hvis far havde en masse Rapport-blade liggende i kælderen.

0 tanker om “Den grå side podcast fisse i aften

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *