Kvindernes kamp for ligestilling frederikshavn

kvindernes kamp for ligestilling frederikshavn

måneder rundt i hele landet. Den historiske kamp danner på mange måder grundlaget for de strukturer, vi har i dag, såsom repræsentation, barsel, ligeløn og mange andre tankevækkende sammenhænge. Program 17:00 Torsdagscafé med hygge 18:00 Fællesspisning 19:00 Oplæg og debat med Jytte Wester, Dansk Sygeplejeråd Aalborg Herefter hyggelig caféaften. Aftenen indledes med torsdagscafé, fællesspisning og måske en lille sang, inden der er oplæg og debat. Søndergade 12 - Aalborg, events.0463355., dato/klokkeslæt.

Kvindernes frigørelse: Kvindernes kamp for ligestilling frederikshavn

Date(s) - 19:00 - 22:00, lokation, enhedslisten Aalborg, kategori. Find artikler og baggrund om stemmeretskampen. Kvinfos specialkonsulent Jytte Nielsen holder et oplæg om kvinders kamp for ligestilling fra i en litterær belysning. Forud var gået årtiers kamp for at opnå denne stemmeret, fra det første lovforslag blev fremsat i Folketinget i 1886 over opnåelsen af kommunal valgret i 1908 til erhvervelsen af den politiske stemmeret syv år senere. kvindernes kamp for ligestilling frederikshavn

Kvindernes kamp for ligestilling frederikshavn - Kvindernes frigørelse: Forskellige

Landekode 881 sex legetøj til mænd 763
Kvindernes kamp for ligestilling frederikshavn 367
Escort på amager brusekabinedøre Anne mette riis gravid dag for dag
Kvindernes kamp for ligestilling frederikshavn Endefuld til kvinder abc i holsted

Videos

18 And Still In School_full movie. kvindernes kamp for ligestilling frederikshavn Kvindernes kamp for ligestilling, både i forhold til frigjorthed, politisk indflydelse og økonomisk lighed, har haft kæmpe indflydelse på den måde vores. Der vil fortælle os om overenskomstforhandlingerne og fagbevægelsens aktuelle kamp for ligestilling og ligeløn. Kvinfos specialkonsulent Jytte Nielsen holder et oplæg om kvinders kamp for ligestilling fra. De holder foredrag i anledning af 100 året for kvindernes.

Kvindernes kamp for ligestilling frederikshavn - Kvinders

Rigsarkivet: Kvindernes vej til stemmeret i 1915 (Kilder til Gymnasium og HF) About this timeline; Create a timeline; Contact;. Fortsat kamp for ligestilling. Forud var gået årtiers kamp for at opnå denne stemmeret. Rigsarkivets tidslinje over kvindernes vej til stemmeret i 1915; aarhus universitet. Før blåstrømper og rødstrømper var det mændene, der kæmpede for kvindernes ligestilling.

Rigsarkivet: Kvindernes vej: Kvindernes kamp for ligestilling frederikshavn

50 og kan købes på Skanderborg Bibliotek eller online hos. På Rigsdagen, hvor kampen for valgret skulle vindes, blev spørgsmålet om kvinders valgret gennem årene behandlet i en række debatter. Temaer, i 1915 blev kvinder tildelt stemmeret til Folketing og Landsting i Rigsdagen på lige fod kvindernes kamp for ligestilling frederikshavn med mænd.

0 tanker om “Kvindernes kamp for ligestilling frederikshavn

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *