Hår på kussen intim massage vestsjælland

være i tæt kropskontakt med et menneske, du ikke kender, og ønsker du massage af en mand eller kvinde? Andre igen vil gerne opleve samvær med en mand på en anden måde, end de er vant til. Her er nogle overvejelser, som du kan gøre dig, inden du beslutter dig for, at det føles helt rigtigt at bestille tid til en tantramassage. Bliver man masseret af en kvinde kan man opleve at hun også bruger sin krop. Jeg ved godt, at jeg har enormt følsomme bryster, men et kort øjeblik flyver tanken gennem mit hoved; Må jeg det her? Der bruges olie til at massere med, og mændene bruger deres hænder og arme. Det har naturligt givet mig et ønske om at hjælpe mennesker, der er kommet i ubalance af den ene eller anden årsag.

Tantra, massage: Hår på kussen intim massage vestsjælland

Min massør hedder Adinatha. Jeg er forelsket i mig selv, i mødet med ham og i livet på en gang. Ikke så underligt da hjertet er nøglen til alle kvinders køn og seksualitet. Jeg er en kvinde på 48 år der er født  med  veludviklet empatisk evne. .

Hår på kussen intim massage vestsjælland - Lidt om

Jeg svæver ud af templet. Som kvinde kan man vælge mellem at få massage hår på kussen intim massage vestsjælland af en mand eller en kvinde, og som mand får man massage af en kvinde. 500 mtr fra E20 Afkørsel 42 eller.

0 tanker om “Hår på kussen intim massage vestsjælland

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *