Thai massage skolegade hjørring atmos hamburg

thai massage skolegade hjørring atmos hamburg

Massage Hjørring - Sit Wat Po, massage Hjørring, thai Jeg praktiserer den traditionelle thailandske massage i min klinik i, hjørring. Jeg er uddannet fra Wat Po-skolen i Thailand, hvor man virkelig lærer, hvordan ømme muskler og myoser skal fjernes. Thai Massage, ligger i hjertet af Silkeborg, og Randers alle vores massører er uddannet efter de Thailandske traditioner. Vores lokaler er lyse og venlige, og er holdt i den Thailandske stil. Massage, tilbyder vi den traditionelle thailandsk massage, til både kvinder, mænd, unge og ældre. Maithai- massage.dk - Forside Side 9, ekstra, bladet Klik på de områder på kortet, som du vil søge. Klik på et valgt område for at fravælge igen. Du kan indsnævre din søgning til højre for.

Thai massage skolegade hjørring atmos hamburg - Copenhagen

Der er en unik mulighed for gode oplevelser sammen med dem man holder af, samtidigt med at man ikke behøver at vente på hinanden. Thaimassage kombinerer flere former for behandling, hvor der masseres på huden og ved at trykke med hænder, fingre, albuer eller knæ på en lang række punkter på kroppen, samt ved at strække kroppen, så spændinger og fastklemte nerver løsnes. Når du har bestilt en massage er det DIN tid, og DIG det handler. Vores lokaler er lyse og venlige, og er holdt i den Thailandske stil. thai massage skolegade hjørring atmos hamburg thai massage skolegade hjørring atmos hamburg

Thai massage skolegade hjørring atmos hamburg - Solcenter hvidovre

Læs artikel om os i Vendelboposten - Onsdag. Hos Sit Wat Po Massage i Hjørring kan du forkæle dig selv og din krop med thai massage copenhagen gloryhole danmark en af de lækre behandlinger, og jeg lover dig, at du kommer ud som et nyt menneske.

0 tanker om “Thai massage skolegade hjørring atmos hamburg

Efterlad en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret med *